utorok 23. januára 2018





     Miniseriál o zime
     mmmm


























































        Život sa nemeria počtom nádychov a výdychov, ale chvíľami, ktoré nám vezmú dych...:-)
       Zuzkyno podmanivé image:-)

 Toto by mohla byť bomba ak si Číňania nechali nejaké trosky z WTC a previedli ich forézny prieskum

Zaujímavé je, že v tom istom rozhovore bolo spomenuté aj to, že Čína si ponechala mnoho vzoriek trosiek z 11. septembra 2003 a testovala ich na prítomnosť termitu a rádioaktívneho žiarenia, popri mnohých ďalších forenzných faktoroch. Ak a keď bude prezident Donald Trump pripravený podporiť nezávislé vyšetrenie útokov 9/11, zdá sa, že Číňania sa budú môcť podeliť o relevantné informácie na úrovni dôkazov.”

Je to teraz veľmi dôležité, pretože minulý týždeň sudca SŠA odmietol pokus saudskoarabskej vlády o zamietnutie súdnych sporov proti nej v súvislosti s útokmi z 11. septembra (odkaz).

Zdroje z Pentagonu už skôr vysvetlili, že taktika žalovať Saudskú Arábiu mala odhaliť skutočných páchateľov týchto útokov – chazarskú mafiu. Mlyny spravodlivosti melú pomaly, drvia však na prach a k týmto vrahom sa neúprosne blížia.

K tomuto frontu zdroje Pentagonu uviedli, že celkový počet zapečatených obvinení proti chazarským satanským mafiánom sa blíži k 25 000 a „tí, ktorí boli základňou Guantánamo (Gitmo) odmietnutí, môžu byť nájdení mŕtvi, ako Peter Munk.“

Peter Munk bol kanadským banským magnátom, ktorého spoločnosť „Barrick Gold bola použitá na presun veľkého množstva neregistrovanéh o zlata. To bol hlavný účel spoločnosti“, uviedli zdroje CIA v Ázii. Munk bol obžalovaný na súde v Nevade pre kriminálnu účasť na útokoch 11. septembra, ktorá zahŕňala pranie ukradnutého zlata. Ďalšími obvinenými osobami boli „Richard Cheney, John Brennan, John Ashcroft, Robert Mueller, George W. Bush, George H.W. Bush, Kevin Spacey, Barack Obama, John McCain, James Baker, Edgar Bronfman Sr., Paul Wolfowitz, Richard Perle, Condoleeza Riceová, George Soros, John Kerry, Bandar Bin Sultan, David Rockefeller, Brent Snowcroft, Zbigniew Brzezinski, and Hillary Rodham Clintonová.”
Píše o tom Benjamín Fulford ale kľudne by to mohla byť pravda
prekladyodlesa.sk/.../


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára