nedeľa 18. októbra 2015



   Sonda pod Udavačkou
      18 október 2015

            Po ťažkom týždni v práci a upršanej sobote konečne akcia v sonde pod Udavačkou
            Nedeľa konečne sa vyčasilo a my sme po týždni zasa vyrazili do terénu......
             Na jazere bolo poeticky ako vždy...
             Prichádzame na základňu kde sa už tvrdo pracuje.....
             Zastavujeme sa len nakrátko.....
              Pavouček na ceste v kaluži......

            Šviháme nahor....
             V ťažbe sa zasa kúsok pokročilo......
             Sme na mieste a dávame sa do rovnošaty.....
             Tešíme sa aj na tréning vo vode. Parta speleokúpačov nedá tej vode pokoj....:-) Len odhadujeme že voda má
             okolo 10 stupňov.....
             Pokúsime sa trochu posondovať dopredu.....
             Fotky s kúpaním tu vraj pôsobia rušivo... nuž ale patrí to k nášmu naturelu.....
              Aby sme celkom nezblbli z razenia  pod Ľudmilou volíme trochu zmenu....
              No voda hodne schladla. Aktívne teraz netrénujeme tak to trochu viac bolí. Už to pekne páli:-)
             Dúfame že sa nám tu podarí zašprajcovať trochu ďalej do masívu.....
             Poriadne sa tu predtým makalo
             Vyskúšame či to pôjde....
             O akú štruktúru tu ide?
             Ťaháme z diery mnoho roztrieštenej sintrovej výzdoby.....
            Martin vytiahol dva väčšie bloky a dostal sa na dohľad k pajsru ktorý tu uviazol chalanom z Oravy......
             Pôjdeme doprava šikmo nadol.....
            Jozef už vidíme váš pajser.... je tam volnejší priestorček...... skúsime sa tam dostať....
            Čistíme dno sondy....

            Martin dolu urobil trochu poriadok.....
            Budeme musieť ísť za tým pajsrom..... najskôr....
            Vľavo je zával a zrútené bloky s výzdobou......

            Tu vpravo máme nad sebou pevný strop......

             Zrkadlo na hladine.....
            Bude tu z toho ďalšia jaskyňa v lome?
            Vzorky pre geológa.....
             Tadiaľto to skúsime.....





            Žluťásek....

            Škoda že chýbalo slniečko. ...
            Katka s partou bola vo vode včera a hovorila že voda už je pekne studená..... Maja už nahodila aj doplnky....
            Martinovi to ide vrhá sa do vody jedným dychom.... Ja som dostal v robotr v piatok tak zabrať že som ledva prišiel
            domov a tak mám teraz malú dušičku. Seklo ma pod lopatkou....
             No napokon to šlo aj keď plávaniu som moc nedal a priposrato som sa flákal popri brehu.....
            Krásne sa nám to farbí....
            Tak akokoľvek som bol po ťažkom týždni devastovaný voda ma prebrala opäť k životu.....

Generální architekt NWO bije na poplach, EU hrozí rozpad! Mainstream zahájil kampaň na záchranu EU!

Generální architekt NWO bije na poplach, EU hrozí rozpad! Mainstream zahájil kampaň na záchranu EU!

Přišlo nám do redakce v posledních dnech několik rozhořčených emailů, které vyjadřují zlost nad tím, jak česká vláda hodlá nasypat cizím arabským zemím více než 100 milionů korun na pomoc pro zvládání uprchlické krize. Peníze odešly do Turecka, Jordánska a také do Sýrie na pomoc Kurdům. Vláda se netají tím, že uprchlická krize již stála český stát přes půl miliardy korun [1]. A zatímco Německo prý stárne a ani velká imigrace nevyřeší problém udržení průmyslového růstu Německa, tak ostatní země evropské unie se snaží tvářit, že uprchlická krize je vlastně přínosná, protože pomůže oživit pracovní trh.
Tower-Of-Babel-By-Pieter-Brueghel-Vs.-EU-Parliament-Building-At-Strasbourg.jpg
Babylonská věž a budova EU parlamentu ve Štrasburgu… všimněte si zednářských symbolů „lešení“ a „nedokončených pater“…
Takovéto lži jsou naprosto ujeté. Arabská nezaměstnanost v Evropě je obrovská, protože ti lidé nemají žádnou kvalifikaci. Do mojí firmy tady v Německu posílá úřad práce pravidelně tolik arabských „hledačů práce“, až se mi z toho točí hlava. Nevzali jsme ještě ani jednoho, protože nemají zkrátka co nabídnout. Všichni mají obrovskou jazykovou bariéru a pokud umí mluvit, používají angličtinu, která je v Německu asi tak používaná a oblíbená, jako svahilština v Praze na Žižkově v restauračním zařízení IV. cenové skupiny. Zatímco v Holandsku nebo ve skandinávských zemích lze angličtinu používat s domorodými obyvateli zcela normálně místo jejich rodného jazyka, v Německu na něco takového zapomeňte. A tito Arabové zkrátka jazykově nemohou ani žádat o nějakou slušnou práci, protože se německy nedomluví.
Uprchlíci prý nastartují Německu růst HDP! To jako fakt?
Současná imigrační vlna do Německa nemá nic společného s obavami o pracovní sílu a výkon německé ekonomiky. Hrozivý propagandistický článek [2], pod který se raději autoři nepodepsali ani pseudonymem a alibisticky uvedli pouze „iDnes.cz“ a „ČTK“, je naprostý propagandistický pamflet, který pochází z dílny REUTERS a v posledních hodinách je šířen v celé západní Evropě. Článek se snaží vsugerovat dojem, že imigrační vlna do Německa je potřebná, nutná a že je vlastně pořád stále malá a uprchlíků je potřeba mnohem více.
V článku se dokonce uvádí úvaha jakéhosi pana Böhmera z jakési průzkumové agentury Prognos, který tvrdí, že země s vyšší porodností na tom budou ekonomicky mnohem lépe v budoucnu a jako příklad uvádí Francii. Tak to je k popukání. Francie, která prochází hlubokým poklesem reálných mezd a zvyšováním podílu nízkoplacené práce (likvidace střední třídy v rámci procesu globálního chudnutí), která má mezi arabskými spoluobčany tak vysokou nezaměstnanost, že Paříž raději zakázala do statistik nezaměstnanosti zahrnovat etnickou příslušnost, má díky nezaměstnaným Arabům sice vysokou porodnost, ale z této populace rozhodně daňoví poplatníci a tahouni hospodářského růstu nevyrostou.
gaza-paris-2.jpg
Mladí muslimové ve Francii pomáhají startovat růst HDP… ???
Zmíněný pán dále uvádí i příklad krácených úvazků (Kurzarbeit), které jsou tady v Německu moc oblíbené u politiků, už méně u zaměstnanců. Kurzaerbeit je výmysl německé Realpolitk, kdy tento systém má uměle snižovat ukazatel nezaměstnanosti. Místo plného pracovního úvazku dostane člověk jen poloviční nebo dokonce třetinový plat a hotovo. Postarej se občane o přežití, ale buď rád, že jsi konečně zaměstnaný! Celé je to natolik absurdní, že na jedno pracovní místo s plným úvazkem pracují na třetinky celkem 3 zaměstnanci v původně 12-hodinové směně. To znamená 4-hodinový úvazek pro jednoho člověka v rámci Kurzarbeit. Německý stát za to sleví firmě na daních a odvodech, zaměstnavatel vydělá, ale zaměstnanec si nevydělá ani na chleba a musí shánět druhou nebo i třetí práci.
Německo hledá gastarbeitery mezi Araby?
Celé je to nesmysl, protože o nedostatek pracovníků nikdy nešlo. Proč by potom Německo uplatňovalo přechodné období na zaměstnávání lidí z východu před lety? Pamatujete? Copak tehdy Německo nepotřebovalo pracovníky? Je to všechno propaganda a hora lží, jak omluvit současné nasunování Arabů do Evropy. Mainstream má za úkol přebírat od Velké trojky propagandistické články, které mají omluvit imigraci a najít důvody, proč jsou uprchlíci třeba.
Články jsou natolik zoufalé v argumentaci, že čtenáři se jim smějí, ale existuje pořád spousta konzumentů mainstreamu, kteří opravdu uvěří, že Německo si zve imigranty kvůli zastavení hospodářského propadu a kvůli vyřešení budoucích důchodů a porodnosti. Pokud by Německo opravdu potřebovalo pracovní sílu, se vzděláním a jazyky, stačilo by kývnout jakýmkoliv směrem v EU, na Česko, Polsko, Slovensko, Španělsko, kamkoliv. Tam všude by Německo našlo armádu vzdělaných a dobře placené práce chtivých lidí, kteří by tu německou porodnost a pokles výroby rádi vykompenzovali. K tomu nejsou třeba nekvalifikovaní a potenciálně i nebezpeční imigranti z Blízkého východu a z Afriky. Proč se nás ale snaží mainstream přesvědčit o opaku? Proč iDnes přebírá propagandistické články Reuters?
2C06791F00000578-3224305-image-m-5_1441559971034.jpg
Selfíčka migrantů pomohou Německu s růstem ekonomiky?
Odpověď je hrozivá. EU totiž hrozí rozpad! Obrovské nepokoje tady v Německu, protesty v celé EU narušují integrální strukturu evropského společenství. Generální architekt NWO je silně znepokojen, že plán na zchudnutí Evropy skrze násilnou demografickou změnu populace se může obrátit proti samotnému pilíři a garantovi NWO v Evropě, kterým je Evropská Unie! Bez EU totiž padne i smlouva TTIP, rozpadne se NATO a zřejmě zanikne i koncept globalizace v evropských zemích. První náznaky už v EU probublávají delší dobu. Snaha o ochranné známky potravin, místopisná označení, ochrana původních receptur, to všechno se nelíbí architektům globalizace. Přitom v EU tyto mechanismy jsou již dlouho, ale byly protlačeny lokálními elitami do konceptu EU, navzdory globalizátorům.
Je Evropská Unie pouhým lešením při výstavbě NWO v Evropě?
Víte, proč Svobodní zednáři odvozují své teze konceptuálního řízení světa od stavby domu? Když stavíte dům, jeho součástí bývá lešení, které kolem dokola obepíná stavbu. Lešení je nezbytnost. Když se ale dům dokončí, lešení se musí odstranit, protože jeho účel pominul. V konceptu parcelizace světové moci bývá někdy EU spatřována jako politické lešení pro výstavbu NWO v Evropě a ozývají se hlasy, že současná EU zanikne, protože imigrační vlna je spouštěcím zážehem tryskového motoru NWO. Jakkoliv by tato teorie mohla být pravdivá, tak v rámci konceptuálního řízení je pád EU naprosto vyloučen, protože NWO potřebuje pevné a silné řídící procesy, bez kterých nemůže NWO fungovat a ani přežít.
Opět si představte stavbu domu, kdy navezete materiál, všechno připravíte a přivezete dělníky. Postavte dům, řeknete jim. Ale oni se budou dívat okolo sebe a budou bezradně postávat. Budou hledat mistra. Když přijede mistr na stavbu, začne se rozhlížet a bude hledat stavbyvedoucího. Ten nakonec přijede, rozdělí úkoly, projde plány, vytvoří pracovní harmonogram, zaúkoluje mistry, ale nejprve zavolá investorovi stavby a projedná s ním koncepci celého procesu výstavby, to znamená probere s ním proces konceptuálního řízení. V architektuře NWO nelze budovat systém bez pevné vertikály moci, kdy jednotlivé státy a jejich občané mají své mistry (vlády), tito mistři mají své stavbyvedoucí (Evropská komise, ambasády mocností) a tito stavbyvedoucí mají své investory a garanty (nadnárodní mocenské kluby, bankovní trusty).
European-Parliament-Strasbourg-c-European-Union-PE-EP-Louise-WEISS-building-c-Architecture-Studio3.jpg
Symboly Babylonské věže, pyramidy a oka na vrcholu pyramidy… všechno symboly Svobodných zednářů…
V koncepci NWO je však ještě někdo vyšší. Taktéž i při stavbě domu je potřeba něco, co neumí zajistit ani ten, kdo disponuje penězi, to znamená ani ten, kdo je investor. To něco je „plán domu“. A ten je úlohou a výtvorem architekta. V koncepci NWO jde o tzv. generálního architekta NWO, který navrhl systém a strukturu fungování celého projektu. Nicméně ani on není v hierarchii NWO nejvýše. Tím skutečným hybatelem světa a událostí jsou vizionáři, staroslovansky označovaní jako „žreci“, tedy ti, kteří mají schopnost zření do budoucnosti. Pokud bychom měli tyto osoby přirovnat k výstavbě domu, jde de facto o „zákazníky s obrovskou představivostí“. V systému NWO si můžete tyto výjimečné osobnosti představit jako polobohy, kteří neřeší peníze, náklady, pracnost, čas nebo veřejné mínění, ale upřednostňují prvky, jakými jsou „moc“, „odkaz“, „odolnost proti zubu času“, „přežití rasy“, „obnova zdrojů“, „zachování zdrojů“, „exodus“, „genocida“ apod.
Zednáři NWO nestaví ani tak dům, jako spíš pyramidu a Babylonskou věž!
Pokud chcete jako „žrec“ popohnat vědecko-technický rozvoj civilizace, pověříte generálního architekta vytvořením plánu na trvalé válečné napětí ve světě. Když se zbrojí, civilizace nehledí na prostředky, vrhá obrovské peníze do výzkumu a objevů pro válečné účely. Když civilizace je přemnožená, generální architekt zpracuje plán podle žrecovy vize, kdy civilizace začne opouštět tradiční rodinu a její úlohu množení, začne podporovat homosexualitu, civilizace začne chudnout, aby neměla dostatek zdrojů pro množení lidí a pokles porodnosti zachvátí celou civilizaci. Jednu civilizaci však může úpadek druhé posílit. Když civilizace zchudne, zároveň zhloupne, protože nebude mít tolik škol a hlavně peněz na dobré školy. A hloupý člověk nemá vysoké cíle, protože po nich ani netouží. Méně peněz mezi lidmi, méně spotřeby zdrojů planety, menší byty, menší uhlovodíková stopa (méně cest auty a letadly), méně kvalitního jídla (a více laciných náhražek v něm).
Sharia4FranceBurqas.jpg
Chudá Evropa? Ve Francii již existuje „demo“ verze této „Nové Evropy“…
Z pohledu zednářů je stavba světové moci neustálým procesem. Dům je stále ve výstavbě, nikdy není dokončen. Proto mají zednáři symbol pyramidy bez špičky, která symbolizuje nedokončené dílo. Stejně tak budova Evropského parlamentu má podobu nedokončené budovy, jakoby obehnané lešením.
Koncepce NWO ve svém principu spočívá v tom, že člověk si už nebude vydělávat tolik peněz, kolik by měl za svou práci dostat, ale podle toho, aby mu mzda stačila na přežití a zábavu, aby se systému NWO nevzbouřil. Koncept NWO je v podstatě projekt, jak jednou provždy zabránit revolucím ze sociálních důvodů. To ovšem neznamená, že NWO je odolné proti revolucím z důvodů ideových, což právě ukazují občanské nepokoje v Evropě kvůli migrantům.
Je proto nutné si stále dávat pozor. Při čtení mainstreamu sledovat změny v rétorice, sledovat fiat alternativu a přesuny akcentů v článcích. Podobně jako zmíněný článek na iDnesu, i desítky dalších serverů zahájily v posledních dnech kampaň na obhajobu migrace do EU s odkazem na nízkou natalitu a klesající růst HDP. Je to zoufalý pokus, jak položit rovnítko mezi Araby a hospodářský růst v EU, což ja tak obrovská lež, které snad nikdo neuvěří, ale pozor na sílu mainstreamu, pozor na školství! Zjišťujte denně od svých dětí, co jim říkají učitelé ve škole! Tenhle záchranný pokus globálního architekta prosadit a uchránit migraci do EU skrze spojnici mezi natalitou a růstem HDP totiž začne být tlačen do hlav především dětem!
-VK-
Šéfredaktor AE News
 http://aeronet.cz/news/generalni-architekt-nwo-bije-na-poplach-eu-hrozi-rozpad-mainstream-zahajil-kampan-na-zachranu-eu/



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára